Услуги

Изграждане на системи за контрол на достъпа.

Образцов Вход ООД предлага изграждане, поддръжка и ремонт на всякакъв вид системи за контрол на достъпа на жилищни и бизнес сгради, асансьори и др.

Системите за контрол на достъпа са приложими навсякъде, където е необходимо заключване и контрол на достъп на множество хора. Могат да бъдат комбинирани за достъп до различни части от сградата - различни етажи, асансьор, достъп до подземни гаражи и пр.

Предимствата пред стандартните заключващи механизми са много - по-висока надеждност на заключването и контрол на лицата, които имат достъп до сградата. Поради липсата на механични елементи, за разлика от обикновената ключалка, животът на една такава система е значително по-дълъг от този на конвекционалното заключване. Също така, има възможност да се ограничава достъпа на лица, които вече не са обитатели в сградата - наематели, инкасатори и др.

Не на последно място, системите за контрол на достъпа придават по-модерен и естетичен вид на всеки вход, където се използват.

Специалистите на Образцов Вход ООД ще Ви съдействат и консултират в избора на типа система за контрол на достъпа, вида на заключващия механизъм и пр. Монтажът ще бъде извършен професионално, с гарантирано качество, а гаранционният и извънгаранционният сервиз ще бъдат извършвани с нужното качество и внимание.

При необходимост от допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нас.

Управление и поддръжка
на етажна собственост

Управление и поддръжка
на индивидуални имоти

Професионално почистване и поддръжка
на зелени площи