За нас

Как да работим за вас

За да ни възложите обслужването и управлението на Вашата етажна собственост е необходимо да се извървят няколко лесни и прости стъпки.Първо, разбира се е необходимо да проявите интерес към предлаганите от нас услуги и да ни потърсите по удобен и предпочитан от Вас начин – телефон, имейл, чрез формата за контакт тук на сайта или чрез чата на живо, който сме разработили специално за вас. 

Така ние ще Ви предоставим подробна информация за услугата, ще отговорим на основните Ви въпроси и ще уговорим абсолютно безплатно и неангажиращо посещение в удобен за Вас и вашите съкооператори ден и час.На така организираната среща, ние ще изпратим наш представител, който, напълно безплатно и без каквито и да е условия и ангажименти ще представи всички услуги, пакети, допълнителни дейности, които Образцов Вход предлага. Ще раздаде информационни материали, ще отговори на всички въпроси, които биха възникнали по време на презентацията. 

Заедно с избран от Вас представител или представители ще направи безплатен оглед на Етажната Собственост, за да можем да направим подробен анализ на конкретното състояние и нуждите на Вашата Етажна Собственост. В най-кратки срокове ще предоставим на вниманието Ви подробна оферта, съобразена с обективните нужди на вашата Етажната Собственост.
 


След като се запознаете с предлаганите от “Образцов вход” услуги, цени и условия, и при положение, че желаете да се възползвате от тях, ние се ангажираме да изпълним всички процедури по свикване на Общо Събрание на ЕС, съгласно разпоредбите на ЗУЕС. При необходимост, по време на Общото Събрание, освен Вашия бъдещ персонален Професионален Домоуправител, може да присъства и техническо лице, юрист или счетоводител. 

Дневният ред на това Общо Събрание в общи линии е – избор на Образцов Вход за компания, извършваща дейността Професионален домоуправител.

Изборът се формализира чрез подписването на абонаментен договор между Образцов Вход и Домоуправителя или Председателя на Управителния съвет на Етажната Собственост, ако има избран такъв. При положение, че не е избран, се избира упълномощен от Общото Събрание представител, който да сключи договора. С това ангажиментите на УС или домоуправителя приключват дотук, а нашата работа започва. 

Ще представим за гласуване актуализиран бюджет на ЕС, съгласно вече направения оглед и анализ, включващ разходи за електроенергия, асансьорна поддръжка, почистване и други разходи за поддръжка, съгласно конкретните нужи на ЕС, задължителен Фонд Ремонти и Обновления и т.н. След приемането му, преминаваме към неговото изпълнение и професионалната поддръжка на ЕС.

Управление и поддръжка
на етажна собственост

Управление и поддръжка
на индивидуални имоти

Професионално почистване и поддръжка
на зелени площи